Táborhelyszínek

Zánkai Erzsébet-tábor

A Káli-medence festői környezetében, Tihany és Badacsony között helyezkedik el a 2021-ben megújult Zánkai Erzsébet-tábor. A több mint 150 hektáros komplexum saját balatoni partszakasszal, hatalmas zöldterülettel, sportpályákkal, számos programmal és élménnyel várja a táborozókat. A tábornak saját főtere és kisboltja is van, valamint a Zánka-Erzsébettábor vasútállomás is a tábor területén található. A táborhely befogadóképessége egy időben mintegy 3.400 fő. 

Cím: 8251 Zánka, Külterület hrsz. 030/15.

Fonyódligeti Erzsébet-tábor

A végeláthatatlan balatoni partszakasszal, gyönyörű északi parti panorámával rendelkező táborhely másfél kilométer hosszan nyúlik el a Balaton mellett. Klasszikus erdei és a balatoni hangulatot ötvöző, modern, innovatív, jurtasátras gyermektáborként várja a gyermekeket a Balaton déli partján.

Cím: 8640 Fonyódliget, Virág utca 77.

Erdélyi Erzsébet-tábor

Az „Erdélyi Erzsébet-tábor” csodálatos környezetben, a Madarasi Hargita lábánál helyezkedik el, Ivó településen. Az erdélyi táborhely jóval kisebb magyarországi társaihoz képest, ezért még a fonyódligeti tábornál is családiasabb hangulatú, különleges kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A 2,5 hektáros táborhelyen 150 táborozó fogadására van lehetőség. A lélegzetelállító kilátás és a természeti szépségek mellett számos program és kirándulási lehetőség várja a határon innen és túlról érkező gyermekeket.

Cím: 537362, Erdély, Ivó

Gyógyító Szent Erzsébet-tábor Zalaszabar

A Gyógyító Szent Erzsébet-tábor a Zalaszabarban üdülő gyermekek részére igazi különlegesség, hiszen ez a táborhelyszín egy élménypark (Zobori Élmény Park) területén helyezkedik el. A gyermekek itt kötélpályás kalandparkot, beltéri csúszdaparkot, hófánk pályát és rengeteg más játékot próbálhatnak ki. A táborépület 6 ágyas, fürdőszobával felszerelt szobákkal, valamint modern étkezővel és közösségi helyiségekkel biztosítja a színvonalas kiszolgálást és a gyermekek kényelmét.

Cím: 8743 Zalaszabar, Hrsz. 1565

Megosztás